medjimurjepress@gmail.com

MT Studio ljepote

Šminka je jedan od najvažnijih elemenata u stylingu svake žene koja drži do sebe, a za pravi efekt potrebno je odabrati kvalitetnog vizažista.

Posebno o svom izlasku na scenu vode brigu estradne zvijezde, koje bez vižazista, jednostavno ne mogu. Na skorašnjem Međimurskom festivalu njegovi sudionici izaći će pred kamere Hrvatske televizije i publiku u kreacijama baš MT Studija ljepote.

Ne slučajno, jer o kvaliteti i pohvalama ovog studija priča se nadaleko. MT Studio ljepote u Donjem Kraljevcu nudi usluge profesionalnog šminkanja za sve prigode, ali i tečajeve za profesionalnog vizažistu od osnovnih do naprednih. Usluge koje se vežu za uljepšavanja još su i Brow Henna te Lashlift, dok za dugotrajniju opciju iscrtavanja obrva koriste Microblading.

Pored toga u MT Studiju ljepote možete smanjiti obujam i nestanak celulita za što koriste maderoterapiju i vacuum65body. Također tu su i  klasične masaže te depilacije.

Slobodno navratite na adresu Kolodvorska 54 Donji Kraljevec i uvjerite se kao i mnogi u istinsku kvalitetu koju pruža ovaj studio ljepote.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*