medjimurjepress@gmail.com

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe i prometa drogama

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga u Međimurskoj županiji održat će se u Romskom edukacijskom centru Kuršanec u srijedu, 26. lipnja 2019. u 10:00 sati zajedničkom terenskom akcijom Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Međimurske županije, Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Policijske uprave međimurske, Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca i školskih preventivnih programa.

Preventivne aktivnosti važno je provoditi od najranije životne dobi. U tu svrhu, u okviru nacionalnog projekta „Živjeti zdravo“ održat će se akcija Volonteri u parku za djecu uključenu u Dječji vrtić „Pirgo“, kako bi im se kroz igru i kretanje predstavile aktivnosti koje doprinose njihovom pravilnom rastu i razvoju.

Uz podjelu edukativnih materijala i dogovaranje nastavka preventivnih aktivnosti, svim zainteresiranim građanima će biti omogućen izravan kontakt sa stručnjacima koji se bave prevencijom i tretmanom problema ovisnosti u Djelatnosti za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije te s preventivnim policijskim službenicima iz Policijske uprave međimurske.

(Vesna Haluga)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*