Osvojite ‘Pametnu klupu za svoj pametni grad’

PAMETNA KLUPA ZA PAMETNI KLUB

Narodni je, u suradnji s tvrtkom QBen, koja proizvodi pametne klupe, pokrenuo akciju u kojoj darujemo tri takve klupe nekom od slušatelja, u različitim gradovima Hrvatske.
 
Akciju smo nazvali ‘Pametna klupa za pametni grad‘, a ono što je različito od ostalih nagradnih igara je to što slušatelji ne osvajaju klupe za sebe, nego za svoj grad!
Pametne klupe QBen Wave imaju:
 
• 4 USB punjača
• 2 bežična punjenja
• Internet 3G/4G
• LED rasvjeta
 
Zadatak slušatelja, koji žele modernizirati svoj grad, je da u Facebook komentaru na FB stranici Narodnog ispod statusa objave fotografiju lokacije s objašnjenjem zašto bi se pametna klupa uklopila u njihov najdraži park, ulicu, šetnicu ili trg. Narodni će odabrati najzanimljiviju prijavu i ostvariti nečiju pametnu želju.
 
Inline image OWAPstImg973798
 
1. Prvi FB status 28.9.
2. Drugi FB status 5.10. + proglašenje prvog dobitnika
3. Treći FB status 12.10. + proglašenje drugog dobitnika
4. 19.10. proglašenje zadnjeg dobitnika
 
2. krug (druga prilika za osvojiti klupu) Drugi krug počinje u petak 5. listopada 2018. Tvoj zadatak je da do petka 12. listopada 2018. točno u podne u komentaru na novi Facebook status objaviš svoju sliku lokacije gdje bi volio vidjeti klupu i kratko objašnjenje zašto je baš tu potrebna pametna klupa.. 3. krug (treća prilika za osvojiti klupu) …
 
Slušatelji ne osvajaju nagradu samo za sebe, nego za svoj grad – tražimo nekog tko želi napraviti nešto da njegov kvart bude ljepši i pametniji!
 
Inline image OWAPstImg457875
 
Dora Srdar Programski producent
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*