Praktično za ljetne mjesece

Stiglo je razdoblje otvaranja suncobrana,, ali i kišobrana što zbog sunca, što zbog kiše koja zajedno sa vlagom, vjetrom i morem, kada se temperature visoke, ima negativan utjecaj na našu kosu. Naime, morska voda uvelike pridonosi isušivanju kose pa je poželjno ispiranje i njegovanjem adekvatnim preparatima (ulje, mlijeko) nakon svakog kupanja.

Kako bi smanjile uništavanje, doticaj s morem, a istovremeno bile primijećene na plaži, brojne pripadnice ljepšeg spola posežu za ljetnim frizurama. Ne trošeći puno vremena, konjski rep kojem je dodana pletenica odličan je primjer dobitne kombinacije koja se može nositi na plaži, ali i u večernjem izlasku. Ukoliko ste strastvene ljubiteljice pletenica i dogodi se da raspolažete vremenom potrebnom za njihovo pravljenje, onda je ovakva kombinacija idealna za vas.

Za dame koje punim plućima i uživaju na svom godišnjem odmoru, a nemaju volje ni vremena, preporučamo da je samo svežu u pundžu i nastave uživati, jer je poanta godišnjeg odmora ipak opuštanje.

(Anamarija Krčmar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*