Projekt “Zanimanja roditelja” u Dječjem vrtiću Cipelica

U Područnom odjelu „Vjeverica“, Dječjeg vrtića Cipelica,u skupini „Srčeka“  kroz pedagošku 2017. / 2018. godinu odgojiteljice Ivana Novak Domjanić i Sanja Solak sa djecom provode projekt „Zanimanja roditelja“.

U okviru realizacije projekta u skupini je boravio otac djevojčice Lorene, Toni Podgorelec. Djeca su tako imala priliku upoznati se sa zanimanjem kuhar. Gospodin Toni djeci je objasnio kakvo je to zanimanje, što sve treba znati o kuharskim vještinama i kakvu radnu odjeću treba imati svaki pravi kuhar. Najbolji dio radionice za djecu bio je kada im je tata Toni demonstrirao pripremu i pečenje palačinki sa kojima su se na kraju svi osladili.

Nakon edukativne radionice djeca su izradila crteže i plakate. Dječji vrtić Cipelica posebnu pažnju daje razvijanju kvalitetnih partnerskih i suradničkih odnosa s roditeljima koji su prvi odgojitelji svoje djece.

Ovakve radionice veliki su doprinos toj suradnji. Na taj način djeca usvajaju nova znanja i vještine, a roditeljima se daje mogućnost upoznavanja sa odgojno – obrazovnim radom u skupini i vrtiću gdje njihovo dijete boravi, istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Cipelica Gordana Šoltić Siladi.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*