Terme Tuhelj – četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled

Vježbanje, plivanje, wellness, zdrava prehrana – sve na jednom mjestu. (P)ostanite fit i dočekajte ljeto zadovoljni

  1. Vrijeme je za wellness!

Opustite se, zaboravite brige i izbacite stres! Izliječite tegobe i oblikujte liniju. U tome će vam pomoći tretmani ljekovitim blatom i anticelulitni tretmani SPAeVITA centra Terma Tuhelj. Da bi učinak bio što bolji nakon uživanja u tretmanima otkrijte najveći Svijet sauna u Hrvatskoj s posebno kreiranim sauna programima. Solni ili čokoladni, aroma cool, med i mlijeko, program grožđem ili atraktivan aroma program vrtloženja zrakom, probudit će vaša osjetila, opustiti napetost u mišićima, izbaciti toksine, a kožu učiniti baršunasto mekanom.

  1. Vježbajte u vodi

Plivanje u bazenima i podvodne masaže Vodenog planeta odlične su za jačanje mišića, osobito za ljubitelje vodenih aktivnosti. Dok se ostatak obitelji zabavlja na adrenalinskim toboganima iskoristite vrijeme samo za sebe, vježbajte u vodi sami ili uz pomoć fizioterapeuta, s rekvizitima ili bez njih… Nakon toga osjećat ćete se odlično. Odaberete li ovog proljeća paket Spa opuštanje, maksimalno ćete se odmoriti uz neograničeno uživanje u bazenima Vodenog planeta i u Svijetu sauna.

      3.Budite aktivni, istražite Zagorje

Proljeće je kao stvoreno za aktivnosti u prirodi. Biciklizam, trčanje, nordijsko hodanje održat će kondiciju, pomoći u borbi protiv kilograma i oblikovati tijelo, a jedinstvena ljepota Hrvatskog zagorja pružit će nezaboravan doživljaj odmora.

       4.Jedite zdravo i umjereno

 Ne zaboravite na pravilnu prehranu! Zdrava hrana iznimno je važna za fizičko i psihičko zdravlje. U Termama Tuhelj jela označena simbolom jabuke sadrže najbolju kombinaciju kalorijske vrijednosti i bogatstva hrane. Svaki zalogaj takvog obroka osnažuje vaše tijelo i održava vitalnost.

 

(Alma Radoš)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*