Vodeni grad za djecu – nova atrakcija u Termama Tuhelj!

Sada je pravo vrijeme da isplanirate jesenski obiteljski odmor ili „samo“ jednodnevni bijeg iz grada, jer je u Termama Tuhelj niknuo Vodeni grad, prava oaza zabave i adrenalina za najmlađe

U Termama Tuhelj niknuo je Vodeni grad, nova atrakcija koja će razveseliti i djecu i njihove roditelje. Adrenalinski tobogani namijenjeni djeci od tri do deset godina, šareni veseli, razigrani, s brojnim prskalicama i vodenim igračkama, savršeno će se uklopiti u ostale atrakcije koje su već osvojile posjetitelje ove oaze zabave u srcu Zagorja – vodenu zmiju i zatvoreni Black Hole tobogan.

Dolaskom jeseni vodena se zabava s vanjskih bazena seli u zatvorene prostore. Svi znamo kako jesen može biti nepredvidljiva. Promjenjivo vrijeme i niže temperature nezahvalne su za planiranje boravka na otvorenom, no toliko dragocjeno vrijeme s obitelji treba iskoristiti na pravi način. Uz nove vodene atrakcije, zabave i dobrog raspoloženja u Termama Tuhelj neće nedostajati.

U Vodenom gradu se ne morate brinuti o tome hoće li im pažnju odvraćati mobiteli, tableti i ostali ekrani, toliko prisutni u našoj svakodnevnici, jer neće stići razmišljati o njima – novi adrenalinski tobogani, ali i ostali sadržaji, garantiraju nezaboravan provod u stvarnom svijetu. Osim toga, ovdje je sve  na najvišoj razini sigurnosti, tako da će se i roditelji moći opustiti. I dok se mališani zabavljaju u Vodenom gradu, roditeljima su na raspolaganju 25-metarski olimpijski bazen, wellness bazen s jacuzzijima, vodenim slapovima i podvodnim masažama. Po želji se možete opustiti i u Svijetu sauna, ali i na brojnim sportskim terenima i fitnessu.

Ne zaboravite – plivanje, plutanje ili vježbe vodi oslobodit će vas nagomilanog stresa, nervoze, ljutnje, nestrpljenja… Osim emotivnog čišćenja, dokazano je da aktivnosti u vodi pozitivno djeluju na srce, krvožilni sustav, ali i fizički izgled, a rekreativci i sportaši koji se bave plivanjem uvijek su dobro raspoloženi, nemaju bolova u leđima i ostaju dugo vitalni. 

Tuheljska ljekovita termalna voda kojom su napunjeni bazeni, dokazano liječi i oslobađa hormone sreće. Održite formu i stabilizirajte kralježnicu plivajući u bazenu, opustite mišiće uz podvodne masaže, ostanite fit uz vježbe u bazenu, meditirajte plutajući na površini ili se samo opustite na ležaljci uz bazen dok se vaša djeca spuštaju niz adrenalinske tobogane. Kupanje može biti užitak za čitavu obitelj.

(Alma Radoš)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*