medjimurjepress@gmail.com

‘Yoga&science conference’

Hrvatski glazbeni zavod 16.06.2019. od 14:00 sati

‘Yoga&science conference’, koja će se održati u nedjelju, 16. lipnja, s početkom u 14:00 sati, u Hrvatskom glazbenom zavodu. „Joga i znanost” je naslovna tema konferencije, a predavači će podijeliti svoja znanja o jogi i znanosti tako što će definirati njihovu korelaciju i dobrobiti spajanja. Konferencija će obraditi 4 različite teme sa stajališta iskusnih predavača: Joga i znanost danas (Dr.Marshall Hagins, Ph.D, Eddie Stern i Jadranko Miklec), Povezanost gena i joge (Ivana Burić, Ph.D), Upravljanje mehanizmom boli (Dr. Marshall Hagins, Ph.D i Eddie Stern) te Podrijetlo joge sa znanstvene perspektive (akademik Mislav Ježić).

Eddie Stern nesumnjivo je najveća zvijezda konferencije, jedan je od najuglednijih i najtraženijih učitelja joge na svijetu danas, s impresivnim popisom slavnih klijenata, od glumice Gwyneth Paltrow, pjevačice Madonne i Chris Martina (grupa Coldplay) do komičara Russell Branda.

Više detalja o samoj konferenciji, kao i raspored predavača, nalazi se na linku https://yogaandscience.com/2019-conference/

Ukoliko ste zainteresirani prisustvovati konferenciji, molimo vas da potvrdite svoj dolazak najkasnije do četvrtka, 13. lipnja, u 16 sati.

ZRINKA BLAŽEVIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*