“Znanje je moć 2”

Dana 17. listopada ove godine u prostorijama Općine Kotoriba održana je 10. po redu edukacija o sprječavanju zlouporabe ugovora o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju. Edukacija je održana u sklopu projekta „Znanje je moć 2“ kojeg provodi Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, a financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Predsjednica Društva, Miljenka Radović mag.iur. održala je opširno predavanje o ugovorima o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, načinima sklapanja navedenih ugovora, bitnim stavkama ugovora, te o problemima oko raskidanja takvih ugovora. Edukaciji su prisustvovali mještani Općine, koji su se na kraju predavanja uključili u raspravu i pitanja oko vezana uz tematiku predavanja.

Ova vrsta edukacija pokazuje se izuzetno korisnom i za sudionike ali i za samo Društvo. Zahvaljujemo građanima na sudjelovanju u svim provedenim radionicama, te ih pozivamo ukoliko imaju bilo kakvih nedoumica o ovoj tematici da se s pitanjima jave u sjedište Društva.

(Katarina Drk)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*