KOZa ponovno u Varaždinu!

Dragi kvizoljupci,

nakon što smo se prije mjesec dana fino zabavili na prvom izdanju varaždinske KOZe, jako smo uzbuđeni što možemo najaviti da se naš kviz općeg znanja vraća u Varaždin!

nedjelju22. travnja, s početkom u 19.30 sati, u prostoru kluba Bard održat ćemo drugu po redu KOZu, kviz općeg znanja. Kao i zadnji put, čeka vas stotinjak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija, a vesela pitanja upotpunjena multimedijom pobrinut će se da ova kvizaška fešta bude dinamična i uzbudljiva.

Opći kaos ponovno vam donosi 25 pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, a nakon ove tipične „pitanje – odgovor“ kategorije slijedi Sofijin izbor,u kojem ćemo vam ponuditi niz različitih tema, a sretnice i sretnici među vama birat će one koje im najviše pašu. Zloglasna Multimedijalna kaljuža od vas će tražiti paralelno analiziranje slike, zvuka i teksta, a Čija mama crne brege dere, gotovo pa klasična igra asocijacija, zatvorit će regularni dio kviza. Finale pod nazivom Točno u podne okupit će dvije najboljeplasirane ekipe i brzopoteznom, najslabijakarikastomigrom rešetanja odredit će ukupnog pobjednika druge varaždinske KOZe.
Također ćemo predstaviti i jednu novu kategoriju – We Only Get What We Give.

Svaka se ekipa može sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 15 kuna po članici/članu ekipe. Zbog ograničenog broja mjesta u Bardu pozivamo vas da svoje ekipe prijavite što je prije moguće putem ove poveznice:

Prijavi 2. KOZu u Varaždinu!

Najbolje i najsretnije sudionike, dakako, očekuju lijepe nagrade koje će osigurati naši dragi partneri i sponzori.
Vidimo se u nedjelju, 22. travnja!

(mp)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*