Međimurje Press
Showtime

LeChicks su raspjevani komadi koji će vas razgaliti, raznježiti, razveseliti i rasplesati!

Nema krize kada se nešto voli- kažu Suzi, Bojana, Aleksandra i Hrvojka. Publici smo bile pravi šok, vuke smo instrumente, kablove, opremu pa zapjevale.

Sve četiri su akademske građanke s završenim fakultetima od teologije do matematike. Oduševljavaju publiku gdje god se pojave, a Istra je njihova meka, pogotovo u ljetnoj sezoni. Jedina konkurencija na našim prostorima su im “Učiteljice”.

Evo što kažu o sebi:

Mi smo Le Chicks – vrckasti, prpošni ženski bend, četiri raspjevana komada koja vas uz klavijaturu, bas i bubanj imaju opasne namjere razgaliti, raznježiti i razveseliti… Sve smo renomirane i iskusne glazbenice sa stažem u puno bendova i glazbenih projekata. Repertoar stalno nadopunjujemo, a sastoji se od hitova – starih i novih. Nakon što vam zapjevamo ‘I’m outta love’ i opišemo ‘Yellow lemon tree’ i ‘Monday morning’, priupitat ćemo vas ‘Have you ever loved a woman’ i ‘How come you don’t call me’. Objasnit ćemo vam ‘Price tag’, što ‘Je veux’, što to ‘It’s not fair’ i kakve osjećaje budi ‘La bambola’, ‘Happy’ i ‘Rolling in the deep’. I zato ‘Give me one reason’ da slučajno ne dođete – nemojte nam poslije ‘Cry to me’, ne garantiramo ‘Rehab’! ‘No one’ se ne može uspoređivati s provodom s nama, Le Chicks su uvijek ‘Simply the best’!

I da ne zaboravimo, pjevaju čak na 8 jezika.

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja