Međimurje Press
Prenosimo Showtime

Lepa Brena se bori s nepredvidivom i opasnom bolesti!

Iako je za 26. studeni najavljen koncert Lepe Brene na MESAP-u, magazin dnevno.hr objavio je vijest kako se bori s nepredvidivom i opasnom bolesti.

Regionalna zvijezda Lepa Brena već se 17 godina bori s trombozom koju je uspješno držala pod kontrolom, no sada sumnja da joj se bolest vratila, što je neizmjerno uznemirilo njenog supruga i sina.

“Boba se jako iznervirao kada mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je nazvao liječnika koji ju je operirao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne smije čekati ni dana i da mora što prije na pregled jer ne bi podnio da je izgubi”, kazao izvor blizak obitelji.

“Svjesna je da je tromboza ozbiljna bolest i da ju je do sada uspjela držati pod kontrolom, ali to je podmukla bolest. Novi tromb može nastati u sekundi i izazvati kaos. I sin Viktor se jako uplašio za nju”, zaključio je izvor.

Podsjetimo, Lepa Brena je zbog trombofilije ležala nepokretna 12 dana, a jednom prilikom tijekom nastupa ostala je bez daha, a onda primijetila da joj je ruka ljubičasto-plava.

Tromboza joj se vratila 2005. godine, a otkako joj je postavljena dijagnoza, posebno pazi na prehranu, te smatra da si je sama kriva za povratak bolesti zbog čega je odlučila promijeniti životne navike.

Izvor: https://www.dnevno.hr/

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja