“Ljepotice i genijalci” show u kojem sudjeluje dvoje međimurskih kandidata

Show koji se sinoć počeo emitirati na Nova TV  “zaposlio” je i dvoje međimurskih predstavnika. DORIS ŠEBESTIJAN iz Kotoribe i DOMAGOJ OREŠKI iz Nedelišća.

Doris Šebestijan  se sjećamo kao kadidatkinju Miss Međimurja za Miss Hrvatske, bavila se manekenstvom, modelingom, hostesiranjem, a voli crtanje i čitanje knjiga. Nakon Čakovca preselila je u Varaždin, gdje s dečkom radi na mobilnim aplikacijama.

Domagoj Oreški odličan je žongler iza kojeg su mnogi festivali, ali prije svega student matematike. Genijalac od glave do pete, a nastupao je još u Supetalentu.  ž

“Ljepotic ei genijalci” show su u kojemu će 22 kandidata u 22 epizode imati priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu od 200.000 kuna.

Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova „žirija“, odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.

(td)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*