Mažoretkinje Preloga u Solinu

Prvi puta su nastupile na Državnom prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu

Za nastup na državnom prvenstvu Mažoretkinje Grada Preloga pripremala trenerica Tihana Ledenko, a djevojke iz Preloga, male i velike, predstavile su se sa dvije koreografije. Srednja skupina djevojčica te nekolicina djevojčica iz najstarije skupine nastupile su sa rekvizitom pom-poni.

U ovoj koreografiji nastupile su: Dina Štefić, Bruna Rusak ,Sara Knez, Erin Ivančok, Lana Gosarić, Hana Trstenjak, Tijana Barlovič, Larisa Vuk, Marta Kukovec, Lea Maltar, Nina Maltar, Karla Kečkeš, Vanja Čonkaš, Laura Oto, Klara Benč, Rea Pongrac, Katja Vrbanec, Ana Kavran, Arijana Jagoš, Leona Igrec i Dalia Radiković. Najstarija skupina Mažoretkinja Grada Preloga nastupila je sa štapom kao rekvizitom.

U ovoj koreografiji nastupile su: Nika Sokač, Ema Kos, Laura Oto, Erin Ivančok, Leona Igrec, Paula Igrec, Rea Pongrac, Ela Talan, Lea Maltar, Lana Gosarić, Tijana Barlović i Vanja Čonkaš.

Ove su djevojčice i djevojke sjajno predstavljale Grad Prelog na ovom već dvadeset i drugom prvenstvu, a zamalo im je izmaklo i postolje za najbolje.

No, prilika za medalje na Državnom prvenstvu stiže sljedeće godine, kada će se ono održati u Međimurskoj županiji, u Murskom Središću.

(tl)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*