medjimurjepress@gmail.com

Miss Međimurja 2019.

27. IZBOR MISS MEĐIMURJA U NEDJELJU 02.LIPNJA OD 17 SATI- HOTELU PANORAMA PRELOG

S nestrpljenjem očekujemo još jedan izbor ljepote i pobjednicu koja će predstavljati našu županiju na finalnom izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta 31. kolovoza u Malom Lošinju.

U dvorani hotela Panorama sva su mjesta rezervirana u očekivanju ovog spektakla u kojem će nastupiti Martina Sabljak i Krunoslav Lajtman, Nives Hažić, Preloške mažoretkinje, Plesni studio D&D Varaždin, uz šarmantnog voditelja Željka Sokača.

U showu koji su organizatori pripremili uz Direkciju Miss Hrvatske i njenu čelnicu Maju Vračarić, koja će predsjedati žirijem, kandidatkinje će prikazati uz ljepotu i druge sposobnosti, od spretnih odgovora pa do iskazivanja talenta.

Ivana Radiković casting menegerica za Miss Međimurja i Anamarija Krčmar koja priprema djevojke za nastup kažu da je sve spremno za nedjeljni spektakl i to treći puta u Hotelu Panorama koji pruža odlične uvjete za ovu vrstu manifestacija.

Sve djevojke bit će darivane haljinama Azzurro Fashion&Style, prestižnim nakitom  hand made Ivančice Pahor te poklon paketima Oriflama. Djevojke koje će osvojiti lentu dodatno će dobiti i poklon zlatare A&L iz Čakovca, dok će novoj Miss Međimurja uz tijaru u trajno vlasništvo, pripasti i nagrada Terma Sveti Martin i to vikend za dvije osobe i posebno izrađen parfem od maka poznatog tvorca ovog mirisnog tvorca Dejana Levačića.

(rd)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*