Brazilsko feniranje u frizerskom salonu “Tempera”

Piše: ANAMARIJA KRČMAR
Brazilsko feniranje tretman je koji je vrlo brzo postao svjetski hit. Upravo zbog sjaja i mekoće koje kosi daje osjećaj lakoće te svježine. Nedavno je stigao i u Hrvatsku.
Dakle, radi se o tretmanu koji iziskuje sat i pol, rada na istoj ovisno o dužini kose. Započinje pregledom te savjetovanjem frizera. Zatim slijedi pranje posebnim šamponom bez sulfata te djelomično sušenje. Velika pozornost pridaje se postupku feniranja i zapeglavanja.
Peglanje kose se unaprijed dogovori jer nije obvezno. Ukoliko klijentica ima kovrčavu kosu te je tretmanom samo želi učiniti mekšom i sjajnijom, peglanje tu nije potrebno. Najvažnija stvar kod ovog trenda je da ne nestaje s pranjem već traje od 4 do 6 tjedana.
Za osobe koje nemaju previše vremena posvećivati frizurama, ovo je idealno rješenje
Frizerski salon Tempera jedan je od rijetkih salona u Međimurju koji je u tančine upoznat s ovim postupkom te isti izvodi po vrlo pristupačnim cijenama. Ljubazno osoblje salona učinit će sve da se tih sat i pol osjećate ugodno, a povrh svemu zadovoljno danima.
Moderan, profesionalan te stručan tim koji svoje iskustvo temelji na dugogodišnjem radu s klijentima, uvijek je u koraku sa svjetskim trendovima. Osnovno polazište im je potpuna predanost poslu te točnost. Na taj način stvaraju kvalitetu te inovativnost u radu.

Isprobala sam famozno brazilsko feniranje te moram priznati da sam tip osobe koji ne vjeruje dok ne vidi, ali me potpuno oduševio. Želim im puno uspjeha u radu kako bi nam mogli približiti brojne trendove baš kao ovaj.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*