Finalistice Miss Hrvatske predstavljaju 7 modernih, ležernih frizura prilagođenih mladim djevojkama

Opuštenost i ležernost u kosi sve je veći trend u svijetu pa iako stilisti rade frizuru u prosijeku i do devedeset minuta frizura izgleda kao da ste je radili kod kuće u svega nekoliko minuta. Upravo ta jednostavnost primjerena je i finalisticama ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske.

Djevojke koje se prijavljuju na izbore vrlo su mlade pa nikakve teške i ozbiljne frizure ne dolaze u obzir. “Jednostavan make-up uz zdravu, sjajnu i lagano oblikovanu kosu primjeren je za mlade djevojke. Uz njihovu osobnost najviše gledamo kako se osjećaju u svojoj koži i način na koji ostave dojam pred publikom i žirijem” , ističe Jadranka Pezo direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela.”Lagani valovi praktični su za svaku prigodu.

Super su varijanta za dnevni look ali i za večernje izlaske. Visoko podignuti rep ili rep sa strane izvrsni su hairstyle za tople ljetne večeri a ravna kosa omiljena je među mladim fashionisticama” naglašava Pezo. Upravo je ona odabrala za finalistice neke od mladenačkih trend frizura koje donosimo u fotogaleriji.

(Tea Bulić)

Photo: Boris Mataković

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*