Kozmetički salon Kristina u Čakovcu brine o izgledu Miss Međimurja

Prije nego što 1. kolovoza Miss Međimurja Esmerlada Slaviček krene na prvo okupljanje najljepših djevojaka Hrvatske u Terme Topusko, dio svog vremena provodi na tretmanima u poznatom čakovečkom Kozmetičkom salonu “Kristina” u ulici Katarine Zrinski 4. I inače najljepše djevojke ovog kraja prošle su kroz ruke ovog salona koji godinama brine o njihovom što boljem izgledu.ž

U domeni ljepote nude zaista raznolike tretmane za njegu lica, tijela, ruku i nogu koje obavljaju na klasičan način ili uz pomoć vrhunskih kozmetičkih aparata. U domeni zdravlja nude razne vrste peelinga, masaža, terapija, anticelulitnih i tretmana za mršavljenja, specijalnih spa tretmana za tijelo.

Posebnost salona su terapeutski tretmani problematične kože uz pomoć Revidermove mikrodermoabrazije, te medicinski anti age tretmani koji uspješno rješavaju bore uz pomoć Innosearch mezoterapije.

Pripreme za Miss Hrvatske za svaku su djevojku važne, a pogotovo što će već u Topuskom skupljati većinu bodova za finale u Malom Lošinju krajem kolovoza. Esmeralda je izuzetno zadovoljna tretmanom i uslugom, a preporuča i svakoj djevojci da svrati u salon iz kojeg će otići puna samopouzdanja.

(d)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*