medjimurjepress@gmail.com

Međimurska modna špica!

Naša Medimurska vizažistica Martina Medvar Ivanovic pod poznatim imenom DaEmy makeup 2. i 3.3 održala je svoj prvi samostalni makeup masterclass u kojem je predstavila svoja 3 najtraženije makeup looka

Svoju karijeru je gradila rame uz rame kod svjetski poznatih vizažista kod kojih je stekla zavidno znanje koje je odlučila podijeliti sa drugim djevojkama koje žele krenuti njezinim stopama.Njezin rad je poznat ne samo Međimurskoj županiji već i okolnim županijama koji je često zovu za razna snimanja, evente  i sudjelovanja na sajmovima.

Njezinom masterclassu su veliku podršku dali poznati svjetski brendovi  kao sto su Kryolan, Paese, Nastell koji su joj došli u goste i održali dodatnu edukaciju i upoznavanje sa njihovim makeup proizvodima za djevojke koje su sudjelovale masterclassu.
Već samim time se vidi koliko je naša vižazistica Martina  napredovala u samo 3 godine od kad se počela baviti šminkanjem..

Takoder imala je veoma darežljive sponzore koji su se pobrinuli za goody bag za polaznice a to su Kryolan,Paese,Nastell,Atelier Paris,Miss Adoro,Metis Čakovec Ardelli trepavice,That’so ,Oriflame,Farmasi,Beauty blender,Cult beauty,Florami Studio iz Donjeg Kraljevca,La Piel by Lana Jurcevic i Gradska kavana Lovac.

Također masterclassu je donio doprinos i poznati fotograf Darko Mareš koji je ovjekovječio ovaj masterclass za pamćenje vrhunskim slikama, a za frizure se pobrinuo frizerski salon FS Stil iz Goričana.

Beauty studio DaEmy se nalazi u Goričanu a pruža i ostale usluge kao što je Spray tan,Lash lift,gel
nokti,trajni lak,estetsku i medicinsku pedikuru,oblikovanje obrva i makeup tečajeve za početnice i one koje žele nadograditi svoje znanje.

IVANA RADIKOVIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*