Međimurska dizajnerica Irena Andročec predstavlja vjenčanice

Piše: Anamarija Krčmar

Ovih dana na prostoru Međimurskog veleučilišta održano je snimanje najnovijih kreacija Irene Andročec iz Goričana. Ekipa s Markom Habušom fotografom, Tajana Cevizovic vlasnica „Frizerskog salona Stil“, make-up artistica Martina Medvar-Ivanović i naša suradnica ovog puta model Anamarija Krčmar, odlično je odradila ovaj fotoshooting.

Dizajnerica je nedavno hobi pretvorila u posao i time mnogima približila svijet glamura. Dugo je oklijevala glede tog koraka zbog teškog uspjeha i nemogućnosti preživljavanja u tim vodama. Danas je ponosna vlasnica salona i brenda „Aneri design“ koji je u fazi razvoja na tržištu. Ljubav prema dizajnu naslijedila je od majke. Doznajemo kako je svoju prvu kreaciju, lepršavu ljetnu haljinu, sašila već u osnovnoj školi. Najposebnija bila je vjenčanica njene kćeri izrađena sa aplikacijama i svakom ručno šivanom perlom, netipična sirena sa širim gornjim djelom nalik princezi, haljina je u kojoj bi se svaka žena poželjela udati. Iskustvo temelji na radu u okrilju modne tvrtke Cadieux. Uvelike je svojim radom doprinijela i Escadi, Tuzzi te Aleksandri Dojčinović. Preferira asimetriju, neuobičajene detalje, a čipku ističe kao svoju slabu točku koju rado šije za razne prigode.

U daljnjem poslovanju planira povećati proizvodnju na način da će haljine biti u svim veličinama te naravno prodaja i najam istih.

Na kraju, kad smo je upitali što misli o tvrdnji da odijelo ne čini čovjeka, odgovorila je „Odijelo ne čini čovjeka, ali je neophodno za dobar izgled.“ Jedno je sigurno, o njenom talentu, kvaliteti i ljepoti dizajna, itekako će se pisati.

Poelimo joj puno uspjeha u daljnjem radu.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*