Međimurski brend A.R.M.

Piše: ANAMARIJA KRČMAR

Međimurski brend A.R.M. dizajn u nepuna dva mjeseca rada uspio je privući javnost svojim ležernim kreacijama. Njegovu uspješnost potvrđuje i sudjelovanje na „Humanitarnoj modnoj reviji s potpisom Anamarija Krčmar za Odjel pedijatrije Čakovec“ nakon samo tri tjedna postojanja.

Ivana Pozvek (Dunjkovec) vlasnica je gore navedenog brenda. Ekonomist po struci, ljubav prema modi pretvorila je uz pomoć svojih najbližih, a posebno prijateljice Tanje Borko (Gornji Hrašćan) u unosan hobi. Iako je ideja bila koncipirana prije 4 godine zbog jednog od najljepših životnih perioda, trudnoće, Ivana je svoj hobi stavila po strani do 2017. godine.

Iza imena modne marke kriju se njezina tri anđela Antonio, Rajan i Mark odnosno A.R.M. Svaki odjevni komad proizvodi se u svim veličinama. Modeli su rađeni od pamuka, a posebnost ističe i plus size kolekcija te pristupačne cijene. Vlasnica naglašava kako cijene ne planira povećati u budućem poslovanju iz razloga što ne misli proizvoditi nešto što si ljudi ne mogu priuštiti. Cilj joj je nastaviti raditi ono što voli, hobi pretvoriti u posao, povećati poslovanje i sudjelovati na brojnim modnih eventima.

Budućim kolega poručuje da sanjaju velike snove. Također skupe hrabrost za ostvariti iste, no da se u tom ostvarenju osvrnu oko sebe i primijete kako je iako trnovit, put na kraju lijep.

O autoru
Anamarija Krčmar

Komentiraj

*