Naša preporuka su “Mule” cipele

Iako im je osnovna namjena zaštita stopala od vanjskih podražaja, cipele su sve do danas izrasle u potpuno novu dimenziju. Osim zaštite modni su detalj nerijetko sposoban podignuti bilo koju odjevnu kombinaciju.

Tenisice dugo nisu nošene isključivo samo u sportskim outfitima. Živopisne sa životinjskom uzorkom, šljokicama sve do onih sportskog tipa ove su se godine stopile s mnoštvo različitih stilova. Model nošen šezdesetih godina prošlog stoljeća poznat po nazivu „ oxfordice“ na veliko oduševljenje ljubiteljica niskih potplata ponovo je doživio procvat. Najčešće je tražen u metalik bojama no i u dvobojnim.

Priznanje za nepogrešiv tip obuće u 2017. godini pokupile su „Mule“ cipele. Riječ je o natikačama otvorenih ili zatvorenih prstiju, ali otvorenom petom. Modni napad započele su tankom petom no ove godine više je popularizirana deblja. Uskladiti se mogu na svaki komad odjeće. Najvažniji faktor kod odabira obuće je ugodnost te znanje nošenja istog.

Iz tog razloga naš savjet je da odaberete nešto po svom ukusu u čemu ćete se osjećati ugodno i izgledati prirodno, jer nema bolje recepta da zablistate.

(Anamarija Krčmar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*