Parfem od koprive oduševio Slovence

Početkom godine parfem od koprive – Urtica, može se kupiti na području Slovenije. Da je tome tako zaslužan je mladi poduzetnik iz Senova u Sloveniji Tilen Kolar.

Naime Tilen je naručio nekoliko komada parfema za svoje ukučane povodom Božića, kako bi ih razveselio jedinstvenim poklonom. Nakon testiranja parfema, priča je dobila sasvim očekivani nastavak. Ostala rodbina, susjedi i prijatelji također su htjeli naručiti parfem od koprive, kojeg nije više bilo.

Ponukan time Tilen je dan prije nove godine, okupio nekoliko automobila slovenskih registarskih oznaka, koji su se iz Krškog zaputili u Čakovec.

  • Kada sam ujutro pogledao kroz prozor, mislio sam da je neka šala, te da je netko parkirao automobile ispred kuće i otišao u grad – rekao je kroz smijeh Dejan Levačić međimurski tvorac sve traženijih mirisa. Ali kada je otvorio vrata i ugledao Tilena sa rodbinom i prijateljima, znao je da su svi došli po parfem od koprive.

Nakon cijelodnevnog upoznavanja i druženja s gostima iz Slovenije, isti su doslovce razgrabili posljednje primjerke limitirane edicije parfema od koprive.

Sigurni smo, da je ovo tek početak jedne velike priče, koju su započeli Tilen i Dejan, a koja će tek u narednim godinama dobiti na svom značaju, kroz poslovnu suradnju u segmentu dostupnosti parfema od koprive na području Slovenije.

(t)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*