Stvarne žene odabrale svoj savršeni outfit u Westgateu

Modne ulice Westgate Shopping Citya okupirale su stvarne žene koje su postale modeli na jedan  dan i odabrale outfite po svojem

Trenutni modni trendovi, stilisti, make-up artisti i fotografi nisu više rezervirani samo za  profesionalne modele s londonskih ili milanskih pista, nego i za modne ulice Westgate Shopping Citya i stvarne žene.

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate, za predstavljanje najnovijih
modnih trendova odabrao je stvarne žene koje su strastvene zaljubljenice u modu, prate modne trendove i povezuje ih ljubav prema shoppingu u Westgateu.

Putem natječaja na društvenim mrežama, Westgate je odabrao šest stvarnih žena različitihh dobi i  karaktera koje su sudjelovale u ovoj fashion priči pa su tako Iva, Valentina, Gabriela, Andrea,  Paulina i Dora pod budnim okom Westgate stilistice dobile priliku odabra: komade iz BeneUona, Terranove i Europe92.

“Dobro nam je došla uloga modela Westgatea na jedan dan, a za vrijeme photoshootinga smo  pronašle i mnogo druge odjeće koja nam savršeno pristaje”, komentirale su Westgateove protagonistice o izazovu u kojem su sudjelovale.

MODELI:
Iva Kurtić / BeneUon
Valen:na Kolić / BeneUon
Gabriela Belinac-Kolar / Terranova
Andrea Hodak / Terranova
Paulina Babić / Europa92
Dora Gregurek / Europa92

Svaka od ovih šest žena, potpuno različitih karakterom i modnim stilom, je odabrala svoj savršeni outfit, a što su iskombinirale u Westgateu – možete vidje: na fotografijama.

(Marko Župa)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*