Međimurje Press
Moda Showtime

Svjetski uspjeh poznate Feng Shui dizajnerice

Poznata hrvatska Feng Shui dizajnerica, Tina Sablić, osvanula je na stranicama britanskog Voguea. Među jesenske trendove u interijerima, legendarni Vogue uvrstio i njen lifestyle brend – Posh Feng Shui!

Tina Sablić se proteklih godina munjevito prometnula iz domaće na svjetsku dizajnersku scenu. Uspješan balans između holističkog i estetskog pristupa interijerima stavlja ovu mladu Feng Shui savjetnicu u sam vrh well-beingusluga na ovim prostorima. Autoricu knjige “Feng Shui: The Life Editor” s diplomom uglednog New York Institute of Art+Design, prepoznalo je i autoritativno britansko izdanje slavnog časopisa. Njen dizajn su uvrstili kao dio rubrike “Vogue’s Autumnal Abode” čime listopadno izdanje najavljuje i otvara vrata jesensko-zimske sezone. Hrvatski dizajn je ponovno oduševio Vogue i potvrdio kako ulaganje u sebe nije trend već važan dio moderne svakodnevice.

“Da biste bili zadovoljni svojim životom, morate se uskladiti sa svim vrstama energija koje su oko vas. “

Posh Feng Shui je studio za dizajn interijera s nizom proizvoda, usluga i sadržaja dizajniranih za stvaranje i podršku pozitivnog okruženja. Kombinirajući drevne principe i moderan dizajn, klijenti dobivaju detaljne i personalizirane smjernice koje će obogatiti sve aspekte njihova života.

Emma Muller

Photo: Bogdan Klarić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja