Modna dizajnerica Gabrijela Kanižaj iz Svete Marije

Glamour iz Međimurja

DIZAJNERICA GABRIJELA KANIŽAJ SVOJIM MODNIM KREACIJAMA UVELIČATI ĆE IZBOR MISS MEĐIMURJA 09. LIPNJA U SPORTSKOJ DVORANI HOTELA PANORAMA U PRELOGU

Na tebi je red da budeš najljepša – glavni je moto mlade i perspektivne modne dizajnerice Gabrijele Kanižaj iz Svete Marije koja je velika zaljubljenica u modu, a sama voli reći da je tu sklonost naslijedila od svoje prabake koja je također bila švelja.

U modnim vodama uspješno pliva već dvadeset godina, a zadnjih deset godina i profesionalno se bavi kreiranjem ženske odjeće. Otvorila je vlastiti Krojačko Modni Salon g BLUE u Svetoj Mariji u kojem je i  stilistica i dizajnerica, krojačica i šivačica. Sve radi sama i s puno ljubavi. Redovito sudjeluje na modnim revijama i sajmovima vjenčanja, a broj zadovoljnih klijentica iz dana u dan raste.

U svojim je najranijim počecima šivala svu žensku odjeću, a u posljednje se vrijeme posvetila  svečanim večernjim haljinama i vjenčanicama. U svom radu poseže za najfinijim i najkvalitetnijim materijalima, svilama, čipkama, šifonima i brokatima, a u njenom je salonu svaka žena posebna jer svaka je haljina unikatna, rađena po mjeri. Za nju biti moderan ne znači pratiti najnovije trendove već prije svega stvoriti svoj vlastiti stil.

(r)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*