Međimurje Press
Showtime

Najveći hitovi Duška Kuliša, Ane Bekuta i Dragana Kojića!

Dvorana Mesap u Nedelišću dolazeće će subote opet biti premala da primi sve znatiželjnike i poklonike narodne muzike. Dokazano već najbolji glazbeni amfiteatar za masovna okupljanja na koncertima ponajboljih glazbenika s područja regije opet priprema spektakl zahvaljujući provjerenom brendu – platformi Hiljadarka, koja je do sada širom regije putem mnogih koncertnih evenata predstavila desetke najpoznatijih estradnih imena različitih žanrova – od popa i rocka do narodne i muzike za najšire glazbene ukuse.

Tako će u subotu 24. rujna od 21 sat Mesap u Nedelišću predstaviti svevremenski PartyMix velikana narodne glazbe s prostora Balkana – Duška Kuliša, Anu Bekutu i Dragana Kojića Kebu s koncertom 3 u 1 za veliki broj poklonika narodnoga glazbenog izričaja.

– Kao i uvijek do sada, očekujemo posjetitelje i ljubitelje provjereno dobrog narodnog melosa za koju smo priliku pripremili i popularne cijene karata – poručuju organizatori iz Agencije Cimar Production. Cijena ulaznice iznosi 120 kuna u pretprodaji, a 150 kuna u subotu 24. rujna od 19 sati na blagajni dvorane, s time da je moguće nabaviti i limitirani broj VIP karata koje će takvim gostima omogućiti neposrednu blizinu s izvođačima tijekom koncertnog nastupa, druženje s njima u Afterparty ambijentu nakon nastupa kao i konzumaciju ugostiteljske ponude – naglašavaju organizatori.

Za kraj ponovimo kako najveći hitovi narodne muzike, koje vole sve generacije, ljubitelje ovakve vrste zabave očekuju u subotu 24. rujna navečer u dvorani Mesap u Nedelišću.

Aleksandar Grabarić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja