Međimurje Press
Gastronomija Showtime

Nakon 3 godine, Wine & Gastro Urban Night Show ponovo se vraća u Terme Sveti Martin!

Ove subote 14. svibnja, s početkom u 20 sati poznata lica i vinari će se okušati u kuhanju tradicionalnih jela, a sve će budno pratiti stručni žiri. Naravno, nakon kulinarskog showa sve okupljene očekuje i dobar provod i zabava uz nastup grupe Eter.

Terme Sveti Martin u sklopu manifestacije Urbanovo organiziraju kulinarsko – glazbeni spektakl, Wine & Gastro Urban Night Show. U pripremi tradicionalnih međimurskih delicija natjecati će se blogeri uz pomoć lokalnih vinara, a na kraju će je njihove majstorije ocjenjivati i stručni žiri. 

Terme Sveti Martin kao partner Urbanovog, organiziraju cjelovečernji enogastronomski show pod nazivom Wine & Gastro Urban Night Show. U subotu, 14. svibnja s početkom u 20 sati timovi sastavljeni od lokalnih vinara i blogera morati će na temelju zadanih tradicionalnih jela osmisliti vlastiti recept i pripremiti jelo te mu pridodati neko od aromatičnih lokalnih vina.  Timovi će se natjecati pod budnim okom žirija koji će naposljetku odabrati i najbolje jelo i tim. Tko dobro barata s kuhačom i receptima, a kome je iduće godine bolje prepustiti čašu dobrog vina – vidjeti će se nakon još jednog spektakla u organizaciji Terma Sveti Martin i Turističke zajednice Sveti Martin na Muri.

Stručni žiri čine lica iz najpoznatijih restorana u okolici: Dražen Fodor ispred čakovečkog restorana Barok i Mamas & Tapas, Jerko Rajher ispred restorana Stari Grad Čakovec te Božica Hanc Rendarić ispred Termi Sveti Martin.  Kombinacija najboljih lokalnih vinara i poznatih lica ni ovoga puta neće razočarati, a cijeli program biti će pod voditeljskom palicom Mirka Fodora te Međimurke Jasmine Rep, koji će spretno, i uz šalu dodatno poticati kandidate u natjecanju. 

Tko su poznata lica koja će nam se pridružiti u subotu na kuhanju ostaje tajna, a na vama je da otkrijete i da se nakon showa zabavite uz nastup grupe Eter.

Saša Vugrinec

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja