Optimizam Paule Percač

Miss Međimurja Paula Percač, izuzetno raspoložena, vratila se s priprema najljepših djevojaka Hrvatske iz Vinkovaca. Kako i ne bi kad, kad je osvajala bodove u pet zahtjevnih disciplina koje je pred djevojke postavila Direkcija Miss Hrvatske. Sport, talent, intervju, modeling i multimedija, bili su dijelovi ocjenjivanja pred mentorima svakog od tih segmenta.

Paula ne iznosi sve detalje, ali gotovo u svakom segmentu osvajala je bodove i visoke ocjene, od čega je pobjednica multimedije. Plasirala se gotovo uz sam vrh, a to znači da bi međimurska predstavnica nakon dugi niz godina mogla postići zavidan uspjeh.

Naglašava kako ni trenutka nije požalila što se prijavila na ovaj izbor. I više je nego iznenađena sjajnim tretmanom prema djevojkama od strane rukovodstva Direkcije, nadasve kolegijalnošću među svim djevojkama. Atmosfera je bila izuzetno opuštena tijekom boravka na pripremama u Vinkovcima, radio se gotovo preko cijelog dana, stekla nova iskustva, puno toga naučilo.

Missice su otvorile i Vinkovačke jeseni u narodnim nošnjama kraj iz kojeg dolaze, burno pozdravljene od Vinkovčana šećući gradom. Paula je ponosno nosila nošnju KUD-a iz Donjeg Kraljevca.

Poželimo Pauli uspješno finale u Biogradu na Moru i dobre vijesti 26. rujna 2017. na 25. Izboru Miss Hrvatske.

(rd)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*