Osnovana Udruga ljubitelja Harrya Pottera

MINISTARSTVO MAGIJE HRVATSKE

U Zagrebu je osnovana Udruga ljubitelja Harryja Pottera Ministarstvo magije koja je u mjesec dana skupila oko 2000 fanova na Facebooku i oko 100 članova. No, udruga će tek doživjeti procvat jer u nedjelju se priprema prvo predstavljanje udruge i to na tajnoj lokaciji.

Prijave za ovo predstavljanje na kojem će biti kviz, predavanja i druge zanimljivosti, primane su putem maila i zatvorene na 120 prijava radi kapaciteta prostora. Mnogi prijavljeni su najavili dolazak u kostimima. Predstavljanje će se održati u samom centru Zagreba, ali na tajnoj lokaciji koju će prijavljeni dobiti par sati prije događaja na e-mail.

Pozivamo i Vas da se priključite i popratite predstavljanje nove udruge koja je nastala po uzoru na Udrugu ljubitelja Star Warsa, ali s obzirom na broj ljubitelja franšize Harry Potter zaista ima potencijal i postat će jedna od najjačih franšiznih udruga u Hrvatskoj.

Za predstavnike medija koji će doći na predstavljanje smo pripremili i mali paket Harry Potter memorabilija. Vrijeme početka je 20h, a lokaciju možete dobiti ako nam se javite povratno na mail i potvrdite dolazak kako bismo paketić naslovili na Vaše ime.

Veselimo se druženju u magičnom prostru uređenom u stilu glavne dvorane u Hogwartsu! Ne propustite!

e-mail: azra@dekoder.biz

unnamed (22)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*