Ove subote u Termama Tuhelj očekuje vas najspektakularnija zabava u kontinentalnom dijelu Hrvatske

Sve je spremno za 36. Tuheljsku noć

Maja Šuput glavna je zvijezda 36. Tuheljske noći, koja se 28. srpnja tradicionalno održava u Termama Tuhelj. Uoči dvosatnog koncerta, atmosferu će ugrijati Kavaliri, a fešta će se nastaviti do ranih jutarnjih sati uz DJ glazbu.

Poslijepodnevni koncert u bazenu Puhačkog orkestra Lipa Tuhelj, nastup Mažoretkinja Dubrovčan, zabava uz KUD-a Đurmanec, obilje hrane i pića uz vola na ražnju, finale Well malonogometnog turnira, dječji kutak koji će razveseliti mališane i roditelje, zabavni park Semente Rajhard i atraktivan vatromet u ponoć iznad Vodenog planeta, najvećeg kupališta u kontinentalnom dijelu Hrvatske – samo su dio bogatog programa Tuheljske noći koja službeno počine u 20, a završava u četiri sata. Tradicionalno, ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Ljeto u Termama Tuhelj nastavlja se u istom ritmu – koncertima uz najpoznatija zagorska vina svake subote u okviru Art&Wine festa, splash događanjima, iznenađenjima i adrenalinskom zabavom za sve posjetitelje Vodenog planeta, a za višednevni odmor, tu je i All inclusive light paket u okviru kojeg je boravak za dvoje djece besplatan.

(Alma Radoš)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*