Parfem iz Čakovca u ruke buduće Miss Hrvatske

Nakon prošlogodišnjeg finala izbora Miss Hrvatske koje se održano u Šibeniku, čakovečki kreator parfema Dejan Levačić dipl.ing. i ove godine nastavlja uspješnu  sponzorsku suradnju s Direkcijom izbora na čelu s direktoricom Majom Vračarić.

Tako i ove godine Dejan izrađuje parfem koji će biti uručen najljepšoj djevojci Hrvatske na finalnom izboru u Biogradu na Moru. Prošlogodišnja Miss Hrvatske Angelica Zacchigna darovana je s glavnim notama smokve i breskve –ono što je poželjela i najviše voli, a ovaj puta u dogovoru s gospođom Vračarić , Dejan je u postupku pripreme parfema koji će najljepša Hrvatica promovirati na svjetskom natjecanju.

Radim ovoga puta personificirani parfem od 30% esencija, dekoriran od kutije s gravurom, eko kožom i hrvatskog hrasta.  Najvažnije je da koristim samo hrvatske proizvode od biljaka, esencija pa sve do same kutije za parfem – kaže Levačić.

Prošli tjedan predstavio je prvi hrvatski parfem od meda na bazi kestena i to u Bruxellesu na Europskom tjednu pčelara. A na Renesansnom festivalu u Koprivnici 26. kolovoza sa svojim će parfemom pokušavati ući u Guinesovu knjigu rekorda i to po broju isprobanosti parfema.

U svakom slučaju, iz malog Čakovca i od zaljubljenika u parfeme, ovogodišnja Miss Hrvatske zasigurno će s ponosom, osim krune, na svjetski izbor ponijeti i svoj personificirani parfem koji Dejan priprema već gotovo godinu dana.

S obzirom na parfeme koji izlaze iz radionice ovog kreatora i interesa kojeg za svoj proizvod prima iz cijele Europe, zasigurno uskoro neće čuditi i narudžbe iz cijelog svijeta.

(rd)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*