medjimurjepress@gmail.com

Pjevanjem i crtanjem do dirljive obiteljske priče

Janja, Eva i Vlatko Vukina iz Čakovca na Supertalentu

Spojiti su talente i donijeti svojim nastupom radost, nadu i veselje ljudima i to kroz obiteljsku priču posvećenu njihovoj baki. Ono što u našoj svakodnevici itekako nedostaje. Željeli su zapravo  pokazati da u životu nije sve crno-bijelo, već da je on pun boja.

Nažalost, ekipa u žiriju u nedjeljom showu nije pokazala empatiju prema čakovečkim natjecateljima, a što ilustriraju i komentari…

”Ja nisam ništa shvatila, imam izražen OKP, i to mrljanje boje i razmazivanje po sebi, to je toliko fulana poanta, da sam u nekom momentu tražila hoće li se nešto desiti i kad se ništa nije desilo, X je bio ono što sam htjela reći. Fulano, bezveze”, komentirala je Martina.

”Meni je razumljivo to sve, ali to je više vaša privatna stvar, mi kao publika od toga nismo imali nešto. Nama je to bilo mrljanje na podu, ne želim ni na koji način reći da ne poštujem to što ste vi htjeli, nego hoću reći što je to nama bilo u trenutku kad smo to gledali”, kazao je Janko.

”Ja nisam shvatila, smatram da je to neka konceptualna umjetnost koju ja ne razumijem. Pjesma je bila lijepa, ali sve skupa, vi niste imali nastup koji bi prosječan puk shvatio”, rekla je Maja.

”S velikim dijelom ne mogu se složiti s kolegama. Ja volim boje, ne bih ovo nazvao mrljanjem, to je dublja umjetnost koju ne može svatko shvatiti i ja se uopće ne šalim. Ja sam ovo vidio kao jednu zaokruženu obitlejsku dirljivu priču koja vama puno znači, nekom tko to ne razumije ne mora značiti, drugačiji način izražavanja”, zaključio je Davor.

Davor je jedini rekao DA.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*