Plesni event u Metalcu

Svi ljubitelji latinoameričkih plesova ove subote sigurno će doći na svoje. Naime, Plesni studio D&D organizira 9. veljače u čakovečkom Metalac Industrial Baru plesni event “Dance Romance”

Svoje plesno umijeće prezentirat će profesionalni plesni par iz Ljubljane: Rok Cerkvenik i Varja Vitrović, oboje instruktori salse i bachate. Program u Metalcu obuhvaća plesne radionice za naprednije plesače u poslijepodnevnim satima i plesni party od 21-04 uz profesionalnog DJ-a Rocco Loco.

Osim latinoameričkih plesnih ritmova na repertoaru DJ-a će se naći i glazba za standardne plesove, prije svega za discofox. Ulaz na plesni party besplatan je za sve zainteresirane pa je zagarantiran odličan provod na plesnom podiju Metalca.

Inače, Udruga „Plesni klub D&D“ osnovana je 2010. godine u Varaždinu, a od 2016. djeluje i u Čakovcu. Ideja udruge je popularizacija plesa kao aktivnosti koja vrlo dobro objedinjuje fizičke, umjetničke i društvene potrebe i sklonosti građana svih dobnih skupina. A kako to uspijevaju saznajte ove subote u Metalcu.

(tj)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*