medjimurjepress@gmail.com

Pravila Igre osvojili Nedelišće: “Oduševljeni smo nastupom!”

Dobre vibracije i vrhunska atmosfera – tako se može sažeti jučerašnji koncert benda Pravila Igre u dvorani Mesap u Nedelišću. Pravila Igre su na jučerašnjem koncertu pozornicu dijelili sa Željkom Bebekom, a prema pozitivnim reakcijama publike vidljivo je kako se radi o vrhunskoj kombinaciji. Publika je generalno bila mlađa, a svi su uglas pjevali autorske pjesme benda, te zaista pridonijeli u stvaranju savršenog ugođaja.

Bend je koncert otvorio pjesmom «Lijek za besane noći», iza koje je slijedio i uspješni hit «Kamen na duši». Uskoro zatim bend je publici predstavio i novu pjesmu «Muška suza» kojom najavljuju i drugi studijski album.
“Ovaj koncert je bio genijalan. Publika je zaista bila puna pozitivne energije i odlično raspoložena. Oduševljen sam!” rekao nam je pjevač Ivan Penezić.

Osim pozitivnih reakcija na njihove autorske pjesme, publika je pozitivno reagirala i na poznate obrade popularnih pjesama. Tu su se našli poznati “Uptown funk”, “Shape of You”, ali i veoma popularna balada “Lutka” grupe SARS. Ipak, najveće ovacije i ovog puta uzela je pjesma “Nebo na mojoj strani” kojom su Pravila Igre završili koncert.

Paralelno uz koncerte bend se vraća u studio gdje aktivno radi na snimanju svojeg drugog studijskog albuma. Pjesme su u nastajanju, čekaju svoj finalni oblik, a bend s veseljem i nestrpljenjem čeka trenutak kad će i ostale pjesme, osim “Muške suze”, podijeliti s publikom.

(gema.hr)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*