Predstavljamo novu Miss Međimurja

Miss Međimurja 2019. ESMERALDA SLAVIČEK iz Preloga ima 21. godinu i studentica je Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu. Govori tri stana jezika, engleski, njemački i talijanski.

Ova svestrana djevojka u slobodno vrijeme bavi se crtanjem, pjevanjem i plesom. naime, pleše irske plesove, pjeva u zboru na Sveučilišti, piše pjesme i slogane u rimi, voli se družiti s obitelji i prijateljima. Članica je udruge Društva naša djeca Prelog i Udruge mladih Efekt.

Ono što posebno krasi ovu djevojku je volontiranje i sudjelovanje u humanitarnom radu. Volontira na Sveučilištu (humana akcija “Daj pet za Benin”, “Na 50 adresa osmijeh donose studenti HKS-a). Volontira i na lokalnoj razini (LegenDra festival. Na projekciji filma “Aktivni mladi protiv nasilja” održala je dvodnevnu radionicu talijanskog jezika za osnovnoškolsku djecu. Više puta nastupala je na humanitarnim koncertima udruge Duga u kojoj su osobe s intelektualnim poteškoćama.

Na izboru Miss Međimurja Esmeralda je dominirala u svakom smislu. Samopouzdanjem šarmom, hodom, osmijehom, sigurnošću, ljepotom talentom, ili kako je napomenula direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić – “pojela je pozornicu”.

Sve su to atributi koji navješćuju nakon niza godina jedan od boljih plasmana naših djevojaka na ovom prestižnom hrvatskom natjecanju ljepote. Esmeralda posjeduje upravo sve kvalitete koje treba imati Miss Hrvatske.

Sinoć u sportskoj dvorani hotela “Panorama” ne samo da je osvojila žiri, već i mnogobrojnu publiku u dvorani koja je njeno imenovanje novom Miss Međimurja dočekala ovacijama.

Radost je dijelila i njena obitelj i mnogobrojni prijatelji koji su joj došli dati podršku kako bi se što bolje prezentirala.

(rd)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*