Međimurje Press
Showtime

Profesori iz Gimnazije Josipa Slavenskog poželjeli su svojim učenicima genijalan početak novog polugodišta

Profesori čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog opet oduševljavaju na početku drugog polugodišta. Kako bi razveselili svoje učenike uoči povratka u školske klupe nakon zimskih praznika, profesori su sinoć priredili pravi šou na Facebooku svojim verzijama covera nekih od najpoznatijih glazbenih albuma. Spremno su i, moramo priznati, nevjerojatno vješto uskočili u uloge AbbeLady GageMiše KovačaDavida Bowieja, Nirvane, Queena, MadonneSeverine, vječnih Spajsica, Beatlesa.

“Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori”, objavili su sinoć na Facebook stranici Gimnazije. Razjasnili su kako su tijekom ovih praznika školskim hodnicima zavladali poznati glazbenici, sve kako bi “najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu”.

Nije trebalo dugo čekati da objava profesorskih zvijezda izazove oduševljenje i postane viralna. Ovakva dobrodošlica u drugo polugodište, podsjetimo, u čakovečkoj Gimnaziji Josipa Slavenskog nije iznimka. Profesori su i prošle godine dočekali učenike s praznika spektaklom, rekreirajući brojne poznate likove iz filmova i serija.

GALERIJA:

Gimnazija Josip Slavenski Čakovec

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja