Riječki Halloween Party

Najveći Halloween Party u Hrvatskoj ove godine upriličit će posebno izdanje i prizvati sve ljubitelje mračnog i mističnog da se zabave na ovoj jedinstvenoj večeri no ovog puta na potpuno novoj lokaciji 29.10.2016.

Naime, ovogodišnji, sad već dobro poznati riječki Halloween Party, koji se do sada održavao u Palachu,  seli na prostore bivše tvornice papira Hartera tako otvarajući svoja vrata još većem broju posjetitelja i novim mogućnostima uređenja stvarajući poseban ambijent starog ukletog dvorca.  Na dva floora organizator i gospodar ceremonije Kralj Zla i njegovi mali podanici iz Udruge The Hauntlings  kao i svake godine održat će mnoštvo zabavnog programa i nagradnih igara poput Najbolje Maske, Kola Nesreće,  izbora za Kraljicu Vriske i mnogih drugih. Pod ovogodišnjom temom „Bal Čudovišta“ ( Monsters Ball) posjetitelji će zaplesati u najmračniju noć i otjerati zle duhove te tako prizvati zimu.  Ulaz na događaj je kao i svake godine prigodnih 13kn, a posjetitelje će dočekati posebno dekorirana Hartera, mračnija nego ikad do sada.

halloween4
Tamnica, Ukleti vrt, Ogledalo Strave i Katakombe
Hartera je zbog svoje veličine omogućila korištenje mnoštvo prostorija pa svaka od njih dobiva svoj naziv i prigodno uređenje. Tako će na katu Hartere posjetitelje dočekati Ukleti Vrt kao chill area koji vodi u stravičnu Tamnicu i portal u drugu dimenziju pod nazivom Ogledalo Strave, a sam glavni floor pod nazivom Katakombe, koji se nalazi pokraj velike hale točnije ispod terase u tunelu, obavit će mrakom sve posjetitelje i ustrašiti nemtrvim stanovnicima podzemlja.  Glazbene poslastice ovog puta će i dalje biti najbolji  hitovi 80’ih, a zavrtit će se i pokoji twist i swing kako bi se ostalo u tonu ovogodišnje teme. Naravno biti će tu i koja poslastica novijeg izdanja.

halloween-party-plakat

Tematsko natjecanje za Najgoru Masku
Tema ovogodišnje Noći Vještica priziva sjećanje na old school  priče i filmove koji su po prvi puta u povijesti ledili krv u žilama našim pradjedima i prabakama. Tako se pozivaju svi da iskopaju najluđe kostime i maskiraju se u Draculu, vještice,  duhove, vukodlake, Frankensteina, mumiju,  zombie, vampire ili bilo koje stare likove te se tokom večeri pripreme na natjecanje za Najgoru Masku! Nagrade su izuzetno bogate, a bome i zlokobne.

Izbor za Kraljicu Vriska
Uz nagradnu igru za najbolju masku održat će se ovogodišnji izbor za Kraljicu Vriska.
Kao i prošlih godina oko 01h iza ponoći pozvat će se sve dame zavidnih vokalnih mogućnosti da prodrmaju Harteru i zavrište u mikrofon po uzoru na legendarnu kraljicu vriska Jamie Lee Curtis koja svojim vriskom u filmskim nastavcima „Halloween“ već desetljećima ledi krv u žilama. Pobjednica ovog natjecanja osvaja prigodnu krvavu lentu „Kraljice Vriska 2015“ i naravno vreću odvratnih nagrada!

(Vinko Golembiowski)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*