Međimurje Press
Showtime

RTL-ov novi kulinarski tjedan stiže u Međimurje i Hrvatsko Zagorje

“Večera za 5 na selu”

Kuhat će se, družiti i veseliti u Međimurju i Hrvatskom zagorju! A tko od ovotjednih domaćina bude imao najbolju večeru, dobit će poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna, a i ostali natjecatelji neće biti razočarani, jer će i oni biti nagrađeni poklon-bonom u vrijednosti od 1000 kuna!

Boje Međimurske kuhinje braniti će Sonja Lončarić i Karmen Čehok.

 

SONJA LONČARIĆ (33), PRAPORČAN

Sonja Lončarić ima 33 godine, dolazi iz mjesta Praporčan pokraj Čakovca i radi kao ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe. Za sebe kaže da je pozitivna i vedra osoba, koja voli zabavu i druženje pa je to i jedan od razloga što se prijavila u show. Premda puno radi, uvijek nađe vremena za svoj omiljeni hobi – pečenje kolača, najčešće kuha tjestenine i međimursku gibanicu, a preferira mediteransku kuhinju.

KARMEN ČEHOK (32), NOVAKOVEC 

Karmen dolazi iz mjesta Novakovec kod Čakovca, ima 32 godine i gledatelji je pamte kao vedru i nasmijanu osobu iz kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Odmalena voli kuhati, prava je profesionalka kad je riječ o tradicionalnoj kuhinji, a priznaje kako u posljednje vrijeme voli i kineske delicije. U slobodno vrijeme izrađuje rode od stiropora, okvire i knjige za uspomenu, narukvice prijateljstva, adventske aranžmane i mnoge druge stvari.

“Našim curama” pridružit će se ANTUN RAŠIĆ (60), iz VARAŽDINA, NIKOLINA FLEGARIČ (47), iz VARAŽDINA i GORDANA KUŠAR (45), iz DONJEG KNEGINCA. 

Izvor: https://www.rtl.hr/

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja