Sajam vjenčanja i obiteljskih svečanosti

Terme Sveti Martin i ove godine organiziraju Sajam vjenčanja i obiteljskih svečanosti. Posjetite Restoran Regina od petka 12. listopada do subote 13. listopada između 12 i 19 sati te saznajte sve što vas zanima i što vam je potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja.

Proteklih smo nekoliko mjeseci intenzivno radili kako bismo što bolje usavršili svoje usluge svadbenih svečanosti. Sada otvaramo svoja vrata za sve one koji uskoro planiraju organizirati najromantičniji dan u životu.

Revija vjenčanica, degustacija menija, slastica i vina, izložba cvijeća i svadbenih dekoracija samo su dio onoga što vam Terme Sveti Martin pripremaju za Sajam vjenčanja, a svi prisutni moći će saznati kako i do besplatnog bračnog putovanja u LifeClass hotele u Portorožu jer upravo to je poklon za sve mladence koji se odluče oženiti u predivnom ambijentu Termi.

Na izlaganju će nam se pridružiti naši partneri – Bazinga rasvjeta & slike na platnu, Studio ljepote Elegant, Lidija vjenčanice, Zlatarna A&L, Kolači i torte Crnković, Kolači Euro Iks, cvjećare Weddings by Štefanija i Flora dizajn, Foto studio MaRRtinez i Aquarius band.

Dođite i saznajte iz prve ruke zašto su Terme najbolja lokacija za održavanje jednog od najljepšeg dana u vašem životu.

(Petra Balić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*