medjimurjepress@gmail.com

Show “Večer smijeha”

Međimurska studentska mreža u suradnji s Lajnap comedy organizira nezaboravnu studentsku srijedu 17.4. pod nazivom “Večer smijeha” u Čakovcu (Caffe bar Paladin), uz gostovanje Saše Turkovića. Show započinje u 20,00 sati, a ulaznice se kupuju na ulazu po cijeni od 20,00 kuna.

Turković je stasom i glasom ozbiljan kao predsjednički kandidat, a teze koej iznosi smiješne su kao hrvatske mirovine. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke.

Saznajte kako “Preživjeti u obitelji”?

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 45 godina Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “PREŽIVJETI U OBITELJI”.

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

“PREŽIVJETI U OBITELJ” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmout” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. Dobrodošli!

(Nikola Balent)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*