Spektakli

SPORTSKO REKREACIJSKI CENTAR PRELOG – HOTEL PANORAMA, OVOG PETKA OD 21 SAT DOMAĆIN JE SPEKTAKLA LJEPOTE, BIRANJA MISS MEĐIMURJA ZA 2018. GODINU

Dodana vrijednost projektu je humanitarna nota, s obzirom da prihod od ulaznica (cijena 30 kuna) ide za pomoć oboljelima od raka dojke Udruge “Nova nada”. Kao što je poznato, prošle subote Udruga je zajedno s organizatorima i nekolicinom kandidatkinja na čakovečkom Trgu Republike uspješno odradila prvu stepenicu pomoći i to prodaje cvijeća i ulaznica.

Lijepe djevojke natječu se ovoga puta, nakon punih 26 godina ovog najprestižnijeg natjecanja ljepote u Hrvatskoj, za mjesto koje vodi na državno finale u rujnu  u Čakovcu.  Anamarija Krčmar za ovu prestižnu titulu kandidirala je između dvanaest prijavljenih slijedeće natjecateljice: ZINA MIOČIĆ LISJAK 20. G. IZ ČAKOVCA, MARCELA MESARIĆ 19.G. IZ SLAKOVCA, LORA BEŠVIR 17.G. IZ VARAŽDINA, VALENTINA BRZUHALSKI 19.G.IZ BELICE, NORA DOMINKO 19.G. IZ NEDELIŠĆA, ANJA FUČEC 19.G. IZ ČAKOVCA i LARA ŠAFARIĆ 21.GODINA IZ ČAKOVCA

Natjecateljice će u svojim izlascima predstaviti uz ljepotu i svoju osobnost, ali modne novitete Aneri Desing Irene Andročec, ARM dizajna Ivane Pozvek, Fashion Style boutique Andree Horvat Verli, Međimurske lepe puce, kao i nakit MN obrta Marte Andročec.

Za dobra izgled pobrinuti se Makeup by Deamy-Martina Medvar Ivanović, Golden Queen by Dajana Križaić, za frizure salon Scissors.

Program vodi Željko Sokač, a u popratnom programu nastupiti će KUD Selnica, KUD Mihovljan, Vladimir Košir Tonka, Vokalna skupina Srednje škole Čakovec, Juraj Vičević, a stiže i gost iznenađenja.

Uz tijaru u trajno vlasništvo, Miss Međimurja dobit će brojne poklone sponzora, a i ostale djevojke očekuju nagrade kao i cvijeće cvjećare Bouquet de Rose.

Budite dio ovog spektakla u petak, 6. srpnja, s početkom u 21 sat u hotelu Panorama Prelog.

Očekujemo Vas!

(d)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*