Spektakularna večer u dvorani hotela Panorama u Prelogu

LJEPOTA U SLUŽBI HUMANOSTI

U međimurskoj večeri ljepote najprestižnijeg hrvatskog natjecanja Miss Hrvatske za Miss svijeta, održanoj u dvorani hotela Panorama u Prelogu, Međimurska županija iznjedrila je svoju predstavnicu na ovogodišnjem finalnom državnom natjecanju.

U prekrasnom ambijentu prepune dvorane i programu koji je odisao Međimurjem, uz potpunu podršku natjecateljicama, večer 6. srpnja ostati će u najljepšem sjećanju mladoj Beličanki Valentini Brzuhalski, koja je dvadesetšesta po redu  djevojka s osvojenom titulom Miss Međimurja.

Natjecateljice su u svojim izlascima uz ljepotu uz odgovore članovima žirija predstavile i svoju osobnost, modne novitete Aneri Desing Irene Andročec, ARM dizajna Ivane Pozvek, Fashion Style boutique Andree Horvat Verli, Međimurske lepe puce ŽNK Međimurje,  kao i nakit MN obrta Marte Andročec. Za dobar izgled pobrinuo se Makeup by Deamy, Golden Queen by Dajana Križaić, a za prekrasne frizure bio je zadužen salon Scissors. Sadržajni program popratili su  ležerni voditelj Željko Sokač, KUD Selnica, KUD MihovljanMirko Švenda ŽigaVladimir Košir Tonka, Vokalna skupina Srednje škole Čakovec i klavijaturist Juraj Vičević.

Čelnice Direkcije izbora Miss Hrvatske Maja Vračarić i Tea Bulić zahvalile su organiaztorima na još jednoj sjajnoj prezentaciji izbora, ali i istakle kako Međimurje upravo iz  tog razloga nije  slučajno izabrano za domaćina ovogodišnjeg finala, koje će se održati u Atriju Starog grada u Čakovcu, dok će finalistice biti smještene upravo u hotelu Panorama u Prelogu koji uz eksterijer, pruža maksimalne uvjete najljepšim djevojkama Hrvatske. Tako će Direkcija nakon niza izbora na Jadranu, konačno promovirati ljepotu kako samih natjecateljica, tako i ovog dijela Hrvatske koji toliko puno ulaže upravo u kontinentalni turizam.

Valentina Brzuhalski koja je bodovno za dlaku nadmašila svoje pratilje Zinu Miočić Lisjak i Anju Fuček,  braniti boje Međimurja prvo na pripremama u Kninu i Šibeniku, a potom i na domaćem terenu.

Vidno uzbuđena nakon proglašenja, Valentina je prvo podijelila svoju sreću s majkom i sestrom, rekavši da zaista nije očekivala titulu i da zahvaljuje svim kandidatkinjama na sjajom druženju i prijateljstvu i kako je to jedno novo veliko iskustvo u njenom životu.

Djevojke su nagrađene sponzorskim nagradama, a Miss Međimurja uživat će uz brojne druge vrijedne nagrade i tijarom u trajnom vlasništvu, vikendom za dvoje u Termama Sveti Martin, umjetničkom slikom i personificiranim parfemom Dejana Levačića.

After party trajao je dugo u noć, kao i nezaboravna sjećanja na ovaj izbor  natjecateljicama Zini Miočić Lisjak (20) iz Čakovca, Marceli Mesarić (19) iz Slakovca, Lori Bešvir (17) iz Varaždina, Valentini Brzuhalski (19) iz Belice, Nori Dominko (19) iz Nedelišća, Anji Fučec (19) iz Čakovca i Lari Šafarić (21) iz Čakovca, koje su bile dio ovog velikog humanitarnog projekta.

Posebno dirljiv trenutak sinoćnjeg izbora bio je kada je predsjednica Kluba žena oboljelih od raka dojke “Nova nada” Jasenka Štefić, koja je izrazila nesebičnu zahvalnost organizatorima na velikom srcu, humanosti i senzibilitetu koji su pokazali u proteklih tjedan dana sudjelujući u realizaciji donacije za rad Kluba.

Organizatori na čelu s Anamarijom Krčamar posebno su zahvalili Gradu Prelogu, Međimurskoj županiji i Hotelu Panorama na podršci u realizaciji projekta, kao i brojnim medijskim pokroviteljima od Međimurskih novina, eMeđimurja, Međimurje Press-a, VTV-a, Srca TV, Večernjeg lista, Regionalnog tjednika, Radija 1, Hrvatskog radija Čakovec, Lista Međimurje; Muralista.

(d)

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*