Stand up

KOMIČAR PABLO FRANCISCO – GLOBALNI STAND UP FENOMEN KOJI JE POHARAO CIJELI SVIJET – NAPOKON I NA NAŠIM PROSTORIMA

Posljednjih nekoliko godina Hrvatsku trese prava stand up groznica. Dokaz tome brojni su nastupi domaćih i svjetskih komičara, koji nerijetko rasprodaju dvorane i do suza nasmijavaju oduševljenu publiku. Obožavatelji stand up komedije imat će priliku doživjeti genijalan nastup i urnebesne zvučne efekte izvanrednog Pabla Francisca. Pablo je jedan od najpopularnijih komičara današnjice i poznat je po svojoj sposobnosti vještog ispreplitanja sada već legendarnih priča i impresija širokog spektra likova.

Svjetsku popularnost stekao je svojim genijalnim vokalnim  imitacijama poznatih zvijezda, kao što su  Arnold Schwarzenegger, Jackie ChanKeanu Reeves Jerry SpringerCeline Dion i brojni drugi. Svi koji po prvi puta dožive Pablov show ostanu očarani njegovim urnebesnim impresijama. Nevjerojatna sposobnost da se fizički transformira u filmske zvijezde, pjevače, prijatelje, obitelj te mnoštvo različitih nacionalnosti, daju njegovim nastupima univerzalnu privlačnost. Bilo da se radi o melodramatičnoj izvedbi Telemundo sapunica na španjolskom jeziku ili prepričavanju akcijskog filma s Arnoldom Schwarzeneggerom u ulozi tortilla prodavača, on uvlači publiku u svijet svoje beskrajne mašte, prepun spontanih istupa, domišljatih poskočica i najzabavnije komedije ikada.

Pablova zapanjujuća popularnost nije ograničena samo na pozornicu. Njegovi nevjerojatno zabavni nastupi i sveprisutnost na internetu, osvojili su više od 100 milijuna gledatelja na YouTube-u diljem svijeta. Pored svojih Comedy Central specijala i DVD-a, Pablo se pojavio na legendarnim ”The Tonight Show with Jay Leno”,” Late Night with Jimmy Fallon” i ”The Show Biz Show with David Spade”, a pojavio se i u radio emisiji Howarda Sterna. Ovaj nadareni izvođač i dalje radi na kreativnosti i spontanosti stand up komedije, pritom podjednako rasprodajući koncertne dvorane, sveučilišta i klubove.

Pablo prvi put dolazi u ovaj dio Europe, a jedinstvenu priliku da ga čuju imat će stanovnici sljedeća tri grada; Zagreb – 04.05., Mala dvorana Doma sportova, Beograd – 05.05., Dvorana Doma Sindikata (gdje će održati dva uzastopna nastupa) i Ljubljana – 07.05., Mala dvorana Tivoli.

Stoga na vrijeme rezervirajte svoju kartu i poslušajte uživo kako zvuči komičar kojeg s pravom nazivaju globalnim fenomenom. Jer na svijetu ne postoji ništa tako neodoljivo zarazno kao što su smijeh i dobar humor!  Kupnja ulaznica po cijeni 150 kuna, 200 kuna i 250 kuna moguće je na svim prodajnim mjestima i web stranici Eventima www.eventim.hr/hr/ulaznice/pablo-francisco-zagreb-dom-sportova-457193/event.html

Video dijela jednog stand up nastupa možete pogledati na linku: https://youtu.be/mrOm7kdNr1Q

(Hrvoje Ratkić)

Foto: Tomas Whitehouse

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*