Međimurje Press
Showtime

Što su na svojim FB stanicama objavile Danijela Pintarić i Lidija Horvat Dunjko!

Nagrađena Grand Prix-om 18. Međimurskog festivalu Danijela Pintarić i nagrađena za najbolju interpretaciju Lidija Horvat Dunjko na svojim FB stranicama netom nakon preuzimanja nagrada napisale su:

Danijela Pintarić

Kada u razdoblju koje je krajnje siromašno nastupima osvojiš GRAND PRIX festivala moraš se osjećati sretno i povlašteno.

Hvala Toni Eterovici Leonardu Baksi – Čečiju na jedinstvenoj ideji i pjesmi.

Goran Grgić što si imao hrabrosti upustiti se u ovu priču i prvi put zapjevati (iako sam ja znala da ćeš razvaliti), žiriju 18. Međimurskog festivala što je prepoznao potencijal naše pomalo teatarske pjesme i svima u organizaciji na lijepom druženju sinoć u Čakovcu. Bio mi je baš gušt i čast nastupiti, ponovo vidjeti neke drage ljude (ponajviše dragu profu  Lidija Horvat Dunjko :) i upoznati neke nove.

Sve je to u ovim vremenima tako rijetko pa zato posebno dragocjeno.

Nadam se da će naš “Dravski bal” uskoro zaživjeti na spotu, a tko zna – možda ono što smo zamislili uspijemo izvesti i na pozornici za publiku.

Lidija Horvat Dunjko

Hvala stručnom žiriju 18. Međimurskog festivala “Ljubo Kuntarić” (Mef) na čelu s predsjednicom

Blanka Tkalčić na nagradi koju su mi dodijelili za najbolju interpretaciju! Hvala i autorskom timu

Tomislav Radic -u za lijepu glazbu na tople stihove pjesme “Međimurska ljubav” Leonarda Bakse Čečija za koju sam nagrađena.

Iskrene čestitke svim nagrađenim kolegama!

Bilo je lijepo na večerašnjoj krasno organiziranoj dodjeli u Čakovcu a posebno su me oduševili Danijela Pintarić i Goran Grgić svojim vatrenim nastupom!

(mp)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja