Ona ima 41, a ja 19 godina

SLUČAJNO SAM NAPRAVIO DIJETE STARIJOJ ŽENI

Ona mi po godinama može biti majka i ne mogu si nikako dozvoliti da moji to saznaju.

Odrekli bi me se preko novina i to odmah. jer ništa ne znaju i dosta su konzervativni ljudi koji ne shvaćaju neke stvari danas.

Stari mi ima firmu za koju očekuje da ću ja preuzeti odgovornost čim završim faks, jer on ne želi više, hoće da ja to sve vidim da on ode u zasluženu mirovinu.

Zaista očekuju puno od mene i ova greška bi me mogla koštati svega toga, a ta žena ne ne želi pustiti na miru i stalno mi prijeti i ucjenjuje me.

Volim od sebe starije bar za one stvari jer su najbolje u tome, u ne znam kako mi se uspjelo to dogoditi da mi pobjegne jer sam uvijek paziti, i ko za vraga odmah se primilo.

Kada mi je rekla da je trudna umalo me srce nije opalilo jer sam se sjetio svega što mi se može dogoditi, ponudio sam joj novac da to pobaci, jer ja zaista to još ne mogu i premlad sam, ali ona ne želi niti čuti.

Stalno me ucjenjuje ako ne preuzme odgovornost da će mi sve reći roditeljima i ako joj ne budu vjerovali da će DNK testom dokazati da je dijete moje i da ona govori istinu.

Pokušavam je potkupiti na bilo koji način samo da to ne radi, ali mi ne ide i stalno tjera vodu na svoj mlin. Ne znam što da radim sa njom?

(Vlado M.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*