Međimurje Press
Svijet

Air France i KLM grupa predstavila novi program vjernosti Flying Blue Family za 17 milijuna članova!

Air France-KLM Grupa je, uz program vjernosti Flying Blue, osmislila i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu s još više pogodnosti. Svaki član Flying Blue stariji od 18 godina može stvoriti “Flying Blue Family” i pozvati do 7 drugih članova.

Voditelj Flying Blue obitelji može prenijeti milje s računa drugih članova na svoj u bilo kojem trenutku. Milje podijeljene na ovaj način omogućuju brži pristup nagradama i ponudama programa, tako da svi imaju koristi! “Flying Blue Family” može biti grupa od  8 rođaka, s maksimalno 2 odrasle osobe i 6 djece. Ova je usluga dostupna na online profilima članova na web stranicama Air Francea i KLM-a.

Flying Blue prati  obitelji

Da biste proveli još više vremena zajedno, Flying Blue također nudi dodatne pogodnosti namijenjene djeci i tinejdžerima. Program za putnike koji često lete nudi 25% popusta na nagradne karte za djecu od 2 do 11 godina, koja putuju s odraslom osobom. Osim toga, milje ne istječu za članove mlađe od 18 godina. Flying Blue dopušta svojim članovima na porodiljnom dopustu da produže svoj trenutni status.

O Flying Blue program vjernosti Air France-KLM grupe.

Program je stvoren 2005., a danas ima 17 milijuna članova diljem svijeta, koji imaju pristup brojnim nagradama i pogodnostima te mogu zaraditi i trošiti milje uz širok izbor zračnih, maloprodajnih i financijskih partnera.

Link na video

Više informacija potražite na: www.airfrance.hr

Više informacija o letovima pronađite na:  airfrance.traveldoc.aero

Ivana Radić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja