Hodam sa 61-godišnjakom

Iako ću vjerojatno napraviti po svome, ipak volim čuti tuđa mišljenja pa možda nešto i naučim. Osoba sam koja ne bira sredstva niti mjesto kada nekoga voli, isto tako smatram da godine nisu važne ako se dvije osobe vole i poštuju, čak što više mislim da su stariji pametniji…

Upoznala sam ga prije pola godine, iako je on znao da ja imam 23 godine, nije ga spriječilo da me zavede i da na kraju budemo zajedno. Sve je bilo super, dok nisu saznali moji svi pa je krenuo “treći svjetski rat” i ne znam kako da se obranim od njih i kako da im objasnim da ja tog čovjeka volim bez obzira što je duplo stariji od mene. Ali oni nikako da me saslušaju i sve rade da ga ostavim.

Nazivaju me pogrdnim imenima i da sam bolesnik kakvog svijet nema. Ne shvaćam što sam tako loše napravila pa nisam ja sa životinjom pa da sam bolesna, nego sam već sa normalnom muškom osobom koju volim. Za njega bih sve dala na svijetu i on je dokazao da me voli onda kada se rastavio od žene da bih bio samo sa mnom.. Iako ona to još nikako ne prihvaća i uvijek radi neke scene kao i moji.

(Izvor: pitaj.online)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*