Međimurje Press
Svijet

Počinje Le Rendez Vous kampanja zrakoplovne kompanije Air France!

Zrakoplovna kompanija Air France ove godine u novoj kampanji Le Rendez Vous  nudi velik broj odredišta za putnike iz Zagreba po sniženim cijenama.

Snižene su cijene karata za dugolinijska odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i na Karibima. Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Los Angeles, ali i egzotična odredišta kao što su Mauricijus, Cancun, Saint Martin i Bangkok.

Ako ste oduvijek željeli posjetiti neko daleko ili egzotično odredište ili možda iskoristiti vikend obilazak nekog od europskih odredišta u promotivnoj kampanji Air France-a možete povoljno rezervirati svoje letove.

Promotivna kampanja Le Rendez Vous zrakoplovne kompanije Air France traje od 27.rujna do 6. listopada 2022., a karte se mogu iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine. Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći na: https://wwws.airfrance.hr/information/meilleures-offres/le-rendez-vous-air-france

mr.sc. Ivana Radić 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja