Međimurje Press
Svijet

Šokantno podizanje mirovine!

Dva muškarca mrtvo-hladno ušetala su u poštanski ured s truplom umirovljenika, očito u namjeri da poginu njegovu mirovinu. Preminuli je bio potpuno odjeven te su ga podupirali kako bi izgledalo da stoji, no to im nije prošlo. Naime, ubrzo je postalo jasno da je čovjek mrtav pa je pozvana hitna pomoć i policija.

Irska policija pokrenula je istragu poslije otkrića da su dvojica muškaraca unijela tijelo umirovljenika u poštu kako bi podignuli njegovu mirovinu, piše Irish Times.

Događaj koji je šokirao čitav svijet zbio se u petak oko 11:30 sati po lokalnom vremenu u gradiću Carlowu, jugozapadno od Dublina, kada je jedan od dvojice mladića ušao u poštu kako bi podigao mirovinu drugog čovjeka. Zaposlenici su ga odbili, rekavši da prisutan mora biti i umirovljenik. Nakon toga, s truplom su ušetali u poštanski ured.

Bolničari i policija pozvani su ga kada je postalo jasno da je Peader Doyle (66)  mrtav, iako su njegovo potpuno odjeveno tijelo ranije podupirala dva muškaraca. Kako je policija otkrila, smrt nije bila uzrokovana kaznenim djelom pa je istraga usmjerena na to jesu li dva muškarca pokušala upotrijebiti tijelo pokojnika kao sredstvo za isplatu njegove mirovine.

Obdukcijom je utvrđeno da je 66- godišnjak iz područja Pollerton Roada umro prije nego što je stigao do pošte. Nije bilo znakova ozljede na njegovom tijelu, niti su otkriveni drugi tragovi koji bi ukazivali na to da je dvojac kriv za smrt umirovljenika.

Izvor: Mirovina.hr

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja